Αναβαθμίσαμε την κλειδαριά Mottura 3 πύρων από τύπου χρηματοκιβωτίου σε σύγχρονου τύπου με κύλινδρο, γρανάζι, αθόρυβης λειτουργίας, παγίδα και Defender.

Κάναμε αντικατάσταση ιδιαιτέρως παλαιού τύπου κλειδαριάς Mottura με νέου τύπου Cisa με κύλινδρο που διαθέτει διπλό καταπέλτη και λειτουργεί αθόρυβα με γρανάζι.

Αντικαταστήσαμε κλειδαριά Potent με κλειδαριά Mottura νέας τεχνολογίας με κύλινδρο Keso 8000, παγίδα, γρανάζι και Defender Mottura με ελατήριο.

Την παραπάνω πόρτα ασφαλείας Securemme τύπου χρηματοκιβωτίου (Μακρύ κλειδί με καλάμι και πτερύγια) την αναβαθμίσαμε με κλειδαριά Cisa τελευταίας τεχνολογίας.

Αλλάξαμε την κλειδαριά Mottura με κλειδί τύπου χρηματοκιβωτίου σε πόρτα ασφαλείας της εταιρείας Steel Door με κλειδαριά Cisa τελευταίας τεχνολογίας με κύλινδρο.

Αναβαθμίσαμε την ασφάλεια της ξύλινης πόρτας, με την προσθήκη πλήρους συστήματος Defender (Κλειδαριά, Κύλινδρος ασφαλείας και Defender) για την αποτροπή διαρρήξεων.

Επιδιορθώσαμε την μπάρα ασφαλείας, αντικαταστήσαμε την κλειδαριά και τοποθετήσαμε νέο κύλινδρο ασφαλείας με ελεγχόμενη θραύση μετά από απόπειρα διάρρηξης.

Στην παραπάνω ξύλινη πόρτα αποθήκης αντικαταστήσαμε την παλιά κλειδαριά μεσόπορτας Domus με κλειδαριά Cisa, με κύλινδρο και υποδομή για σύστημα Defender.

Επισκευάσαμε την παραπάνω πρόσθετη κλειδαριά Gevy με σύστημα Defender και κύλινδρο μετά από την παραβίαση της.

Αλλάξαμε την κλειδαριά GAM σε πόρτα ασφαλείας Potent 7000 με σύγχρονη κλειδαριά της εταιρείας Cisa τύπου κύλινδρος, αναβαθμίζοντας έτσι την ασφάλεια του χώρου.

Στην μεσόπορτα γραφείου αντικαταστήσαμε την παλιά κλειδαριά AGB με κλειδαριά νέας γενιάς Cisa, η νέα κλειδαριά έχει την υποδομή για σύστημα Defender.

Αντικαταστήσαμε την ιδιαιτέρος παλαιά κλειδαριά GAM με μπλοκ τύπου χρηματοκιβωτίου σε κλειδαριά Cisa με κύλινδρο.

Αλλάξαμε την κλειδαριά Atra με κλειδί τύπου χρηματοκιβωτίου σε πόρτα ασφαλείας Dierre με σύγχρονη ιταλική κλειδαριά της εταιρείας Cisa τύπου κύλινδρος.

Εγκατάσταση σύρτη σε παλιά σιδερένια πόρτα. Στόχος να ασφαλίσει ο χώρος μετά από διάρρηξη κουτιαστής κλειδαριάς σε οικία ηλικιωμένου ζευγαριού.

Τοποθετήσαμε γαλβανιζέ σύρτη για να αυξήσουμε την ασφάλεια του χώρου, καθώς και την σταθερότητα της ανοιγόμενης πόρτας.

Εγκατάσταση πρόσθετης κλειδαριάς με γάντζο και κλειδί καρφί σε σιδερένια πόρτα αποθήκης.

Στην πόρτα ασφαλείας Golden Door αντικαταστήσαμε την κλειδαριά ασφαλείας Cisa τύπου χρηματοκιβωτίου με Cisa κυλίνδρου με defender Mottura και καταπέλτη.

Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας και εξυπηρετούμε όλο το 24ωρο.

Άριστη ποιότητα υπηρεσιών, επαγγελματικό αποτέλεσμα με τις καλύτερες κριτικές και εχεμύθεια.

Ξεκλείδωμα & Παραβίαση

Ξεκλειδώνουμε & Παραβιάζουμε πόρτες οικίας και αυτοκινήτου.

Επισκευάζουμε μπλοκαρισμένες πόρτες, κλειδαριές και συνδιασμούς.

Αντικαθιστούμε παλαιού τύπου κλειδαριές ασφαλέιας σε νέας γενιάς, γραναζωτές με κύλινδρο και defender.

Τοποθετούμε πρόσθετες κλειδαριές, πύρους ασφαλείας και σύρτες σε ξύλινες πόρτες, σιδερένιες πόρτες, μεσόπορτες, πόρτες αλουμινίου, πόρτες PVC, μπαλκονόπορτες και πόρτες ασφαλείας.

Εγκαθιστούμε στόπερ πόρτας, εναέριους και επιδαπέδιους μηχανισμούς επαναφοράς πόρτας (Σούστες).

Αλλάζουμε κυλίνδρους και συνδυασμούς σε θωρακισμένες πόρτες.